З початку повномасштабної війни, яку росія розпочала проти України, співачка Ані Лорак зникла в тіні.

Спочатку українська артистка намагалася написати щось про бідних дітей, не називаючи винних, а потім взагалі видалила всі соцмережі. Після цього Кароліну "ловили" тільки на Дні народження у сина Кіркорова - Мартіна і на весіллі, де Лорак виступала і здивувала всіх своїм виглядом, адже вона погладшала.

Ані Лорак, скріншот із відео виступу на корпоративі
Ані Лорак, скріншот із відео виступу на корпоративі

Наразі розпатлану і без макіяжу співачку виявили в обіймах російського виконавця Філіпа Кіркорова в Криму, куди артист приїхав зовсім недавно зі своїм "туром підтримки".

Кадрами поділився сам Кіркоров у соцмережах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще
"Форос. Крим. Традиція. Рік у рік... А у вас є якісь пам'ятні місця, куди постійно повертаєтеся?" , - написав прихильник путіна.

Також він опублікував відео знімки: свіжий ролик, де він розповідає, що 22 роки тому приїхав до Ялти і зробив там випадклвий знімок, який став обкладинкою альбому, а тепер він їздить туди постійно та робить фото у тому самому місці. В архіві він відкопав і фото з Ані Лорак за 2010 рік: пара сиділа на камені та обіймалася.

Пост Філіпа Кіркорова про Крим
Пост Філіпа Кіркорова про Крим

"Я дуже радий, що традиція ця незмінна вже 22 роки: приїжджати сюди, сідати на цей камінь і звичайно ж, обов'язково поїсти чебуреків у курені, помолитися, попросити у Господа прощення за всі гріхи і продовжити свій шлях далі, до ваших сердець" , – повідомляє Кіркоров.

Варто зазначити, що гріхів, за яких Філіпу потрібно вибачатися, явно накопичилося. А їздити до Ялти залишилося недовго. Адже коли Крим знову повернеться до складу України з окупації, то цього солов'я путіна туди ніхто не впустить.

Пост Філіпа Кіркорова про Крим
Пост Філіпа Кіркорова про Крим

Нагадаємо, що рахунки розповнілої Ані Лорак заблокували в росії: тепер тільки співати на весіллях за їжу .

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак розважилася з дружиною "путінського рота" Пєскова на вечірці у Філіпа Кіркорова