Відома російська балерина та акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, любить радувати велику армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Анастасія Волочкова показала фанатам свого нового банщика, з яким сама нещодавно познайомилася. Як відомо, балерина дуже любить паритися та має власну купіль, куди неодноразово запрошувала дорогих гостей. А другом Волочкової виявився молодий хлопець із великою бородою та добрими очима.

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова
Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

"Він провів для мене справжній сеанс паріння за його технологією 👍 Я великий поціновувач мистецтва російського паріння і можу сказати, що з усіх банщиків, які мене парили - це справжній Гуру! 👍🙏", - розхвалила Волочкова хлопця.

На опублікованих кадрах можна побачити навіть оголену артистку, хоч вона й лягла на живіт, щоб приховати принади, але п'яту точку все одно засвітила. Хлопець, до речі, теж намагався приховати її груди. А ще вони домовилися зустрітися, тільки ось уже в неї вдома.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Користувачі соцмережі у коментарях кинули парочку натяків, що між банщиком та Волочковою виникли не лише дружні стосунки. Багато хто впевнений, артистка знайшла чергового чоловіка.

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Раніше ми писали про те, що Настя Волочкова самовдоволено заявила, що "нещасні" хейтери заздрять їй через молодих залицяльників: "Аби заразу не розносила"

Як повідомляв Знай.ua, Волочкова розсунула ноги ширше, демонструючи в'янучу "квітку": "Навела суєти"

Також портал Знай.ua писав, що Волочкова скинула одяг і влаштувала сумнівний "трійничок" з Джигурдою та Івлєєвою: "Вічно в трусах і все життя через д*пу"