Екссолістка гурту "Время и Стекло" та відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка не так давно розійшлася з Володимиром Дантесом, час від часу тішить шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Надя Дорофєєва. Фото: скрин відео
Надя Дорофєєва. Фото: скрин відео

Як відомо, особисте життя Наді й дотепер бентежить шанувальників, попри насичене творче життя зірки. Не так давно Надя представила україномовну версію свого хіта "Різнокольоровка". Проте самостійно перекласти пісню Дорофєєва не ризикнула, їй допомогла дівчина, яке вже кілька років мешкає в США.

5 серпня відбулась довгоочікувана прем'єра хіта "Різнокольорова" у мережі youtube. Як зауважила Надя, крім оновленого тексту, вона додала два основні нові кольори - синій та жовтий.

Після виходу україномовної версії хіта, Надя вирішила підтримати українських захисників. Вона виступила з концертом перед військової Національної гвардії та вже заспівала свій новий хіт.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для виступу зірка обрала одяг, який нагадує військову форму. Її довгий френч пошитий у військовому стилі, навіть нанесений принт на тканині нагадує військове маскування. Глядачі з радістю зустрічали зірку щирими оплесками.

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"