Відомий український гуморист, учасник "Ліги сміху", а також першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак вирішив подальшу долю своїх стосунків та поділився цим із шанувальниками. Що задумав артист, стало відомо завдяки його сторіс у соціальній мережі instagram.

Андрій Рибак багато часу проводить зі своєю коханою Аліною, заради якої відмовився від боротьби за серце "холостячки" Ксенії Мішиної. Пара вже тривалий час разом, тому і шанувальники та рідні закоханих у передчутті подальшого розвитку їхніх стосунків.

Андрій Рибак. Фото: скриншот Instagram
Андрій Рибак. Фото: скриншот Instagram

Так, Андрій Рибак у сторіс показав, що ажіотаж навколо його особистого життя не вщухає ні на хвилину, і вирішив поставити крапку у цьому питанні. Він рішуче заявив, що все вже вирішено наперед і його весіллі з Аліною - бути!

Андрій Рибак. Фото: скриншот Instagram
Андрій Рибак. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Та одружуся! Мамо, вистачить створювати сторінки. Скільки можна", - написав гуморист.

Сторіс Андрія Рибака. Фото: скрін instagram
Сторіс Андрія Рибака. Фото: скрін instagram

Варто зазначити, натяки на шлюб Андрій Рибак робив і раніше, але до цього моменту пара не робила офіційної заяви.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоби була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".