Російський виконавець Стас П'єха свого часу часто бував в Україні. У 2011 році він навіть був наставником Арсена Мірзояна у шоу "Голос країни".

Однак після того, як путін почав повномашстабну війну, любов онука Едіти П'єхи до України кудись поділася. Колишній наркоман старанно ігнорував цю тему, коли йому написав Мірзоян, він теж не відповів.

"Я його запитав: "Стас, ти ж, сподіваюся, розумієш, чому я не сплю?" Відповіді я не отримав" , - сказав Мірзоян.

Одразу після цього російський співак заблокував Арсена.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зазначимо, що ще у 2015 році П'єха заспівав пісню про гумконвої, які росія відправляє на територію окупованого Донбасу.

Зараз 42-річний уродженець Санкт-Петербурга знову здивував шанувальників. Адже напередодні свого дня народження (13 серпня) він попросив дівчат скидати йому свої інтимні фотографії.

"Як іменинник, я хочу попросити не бажати мені сімейного щастя, знайти другу половинку та творчих успіхів. Все інше - на ваш розсуд Якщо хочете надіслати пікантну фотку в особисті, пам'ятайте: Суворо - 18+, дуже суворо - ви не чоловік" , - написав Стас.

Допис Стаса П'єхі
Допис Стаса П'єхі

У коментарях саме представниці росії оцінили "жартики" артиста:

"Зараз інтригуючі вихідні будуть у вас після розбору вороху пікантних фоток. Взагалі треба б верхній поріг ще встановити: а раптом мені 62 роки, але я жадаю хвилини слави", "Дано тонкий натяк. Чекаю на фотки, в цей день можна", "Вже все знаєш, ще все можеш, у здоровому глузді та твердій пам'яті, маразму немає"...

Нагадаємо, що Стас П'єха зізнався, навіщо змусив 25 красунь нудьгувати на "Холостяку" без нього.

Раніше ми повідомляли, що Стас П'єха мріяв про ідеальний шлюб: ходити один до одного в гості.