Олександр Усик – 35-річний, непереможений, український боксер, який виступає у першій важкій та важкій вагових категоріях.

Він – абсолютний чемпіон світу, за версіями WBA super, WBO, IBF та IBO перед другим поєдинком проти Ентоні Джошуа. До нього все менше і менше часу – він пройде 20 серпня 2022 року, у суботу.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Зараз він поділився новими публікаціями, в яких вкотре постав із осликом на ім'я Льолік. Боксер веселиться з ним та підтримує позитивний настрій.

"Саша, яка вага?", "Братику, о котрій годині бій буде?", "Саня - ти наш чемпіон", "Справжній козак", "Віримо в тебе", "Найкращий", "Олександре, ми віримо, що ти переможеш", - пишуть користувачі у коментарях.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Стало відомо і те, що Олександр Усик вже планує майбутні поєдинки, найближчий з яких, після Ентоні Джошуа, він хоче провести проти Тайсона Ф'юрі... хоча британець нібито остаточно вирішив завершити кар'єру. Адже їхній бій був би найкрутішим у важкій вазі. Це підтверджує і екс-дворазовий чемпіон світу у напівсередній вазі Шон Портер.

За його словами, Ф'юрі не хоче битися з Усіком, бо є варіанти і більш прибуткові.

Нагадаємо, Олександр Усик перед боєм з Ентоні Джошуа освоїв теніс і злегка оголився: "Дуже раді..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик перед боєм з Джошуа показав, яким тавром відзначить противника: "Навіть запитувати не треба від кого"

Знай.ua писав, Василь Ломаченко не знайшов різниці, проти кого Україні воювати: "Р*гаю..."