Шарлотта Еліз Фокс виконувала обов'язки дівчини на рингу в бою Тайсона Ф'юрі проти Ділліана Уайта на початку цього року, і вона досі прискорює пульс у Instagram.

Дані кадри Шарлотта Еліз Фокс оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Неймовірна зовнішність Шарлотти Еліз Фокс вразила фанатів боксу, коли Циганський Король бився з Ділліаном Уайтом на Уемблі у квітні. А минулого тижня серця її фанатів знову розтанули після того, як вона опублікувала сексуальний знімок себе, що демонструє спідню білизну від Lounge Underwear.

Красива блондинка вразила своїх 233 000 підписників у Instagram фотографією - вона була одягнена в пікантну прозору спідню білизну.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шарлотта, звичайно, не звикати до того, щоб посилати імпульси з непристойними знімками в Instagram. Раніше цього місяця вона позувала у милому комбінезоні під час відпустки у Туреччині.

Перед цим вона завантажила приголомшливе селфі, на якому вона була одягнена в крихітний білий топ від бікіні та крихітні чорні стрінги.

Крім цього, слід нагадати, що Ф'юрі підтвердив, що залишиться на пенсії у своєму посту в Твіттері: «У свій 34-й день народження я говорю «доброго шляху», - написав він у Твіттері. «Велике спасибі всім, хто зробив свій внесок у мою кар'єру протягом багатьох років, і після довгих важких розмов я, нарешті, вирішив піти».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Тайсон Ф'юрі залишив батьківщину, щоб побити найсильнішу людину у світі.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі топлес приголомшив відвідувачів пабу.