Українська попспівачка та композиторка, заслужена та народна артистка України Ірина Білик спілкується зі своїми шанувальниками у соціальній мережі. Вона ділиться із фанатами подробицями особистого та творчого життя. На її акаунт підписані 367 тисяч осіб

Ірина Білик
Ірина Білик

Як відомо, українська співачка Ірина Білик товаришувала з відомим співаком Кузьмою Скрябіним, який загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року. Співачка не просто згадала про кращого друга - 17 серпня 2022 року йому виповнилося б 54 роки.

Варто зазначити, що пісні та слова Кузьми й дотепер живуть в серцях його шанувальників та друзів. А місяць тому Білик випустила нову версію пісні "Мовчати", яку свого часу виконувала зі Скрябіним.

У день народження співака Ірина звернулась до нього з такими словами:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Якщо зможеш, друже, передай Господу, що Україна🇺🇦чекає на Перемогу".

свою публікацію співачка доповнила фотографією співака.

У коментарях шанувальники приєдналися до слів Ірини та написали:

"Дуже чекає🙏Пам’ятаємо та сумуємо дуже З Днем Народження, Добряк!"

"Тебе дуже не вистачає в такий скрутний для нас час(( але ми відчуваємо твою підтримку і віру в нас 🇺🇦 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ти поза часом😍"

Нагадаємо, "Це Білик чи Гросу": співачка Ірина Білик кардинально змінилась, шанувальники ледь впізнали.

До слова, Ірина Білик показала всім, як потрібно любити по-справжньому: "Торкнулася сердець багатьох українців".

Раніше ми писали, що Аліна Паш втрутила Ірину Білик у свої виступи в окупованому Криму: "На весіллі у її друзів".