Український Нацвідбір на вокальний конкурс "Євробачення", який у 2022 році проходив у Турині виграла Аліна Паш з піснею "Тіні забутих предків".

Однак, скандали через поїздки і виступи в Криму не дали можливості співачці представити нашу країну і замість неї поїхали Kalush Orchestra, який зайняли перше місце з піснею Stefania.

Але на цьому скандали не закінчилися, як повідомляє "Сніданок з 1+1".

За тиждень до фіналу, Аліна Паш виклала перероблену пісню Stefania в своїх соцмережах. Паш записала кавер на пісню групи Kalush Orchestra, поєднавши її ще з двома хітами: Gangsta's Paradise від Coolio і українською піснею "Рідна мати моя". Слова в пісні Паш замінила, присвятивши пісню своїй мамі.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Багатьом українцям така ініціатива не сподобалася, але сама Паш відповіла, що вона так хотіла привітати свою маму і підтримати Kalush Orchestra на конкурсі.

На жаль, цю публікацію співачка вже видалила.

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Наступним скандалом артистки стало те, що вона втрутила і Ірину Білик у свою поїздку в окупований Крим.

Вона підлила масла у вогонь, коли заявила, що її травлять через помилки минулого.

Повідомлення Аліни Паш
Повідомлення Аліни Паш

Мовляв, дійсно виступала в 2015 році в Криму, але з Іриною Білик.

"Якщо ви маєте на увазі мій виступ на бек-вокалі з Іриною Білик у її друзів на весіллі в Криму, то не потрібно визнавати Крим російським. Крим - це Україна",- наводять слова Паш журналісти.

Сама ж Ірина Білик ці слова ніяк ще не прокоментувала.

Нагадаємо, що українська реперка Аліна Паш подякувала за підтримку.

Раніше ми повідомляли, що колишня Діми Коляденка Ірина Білик показала, у що військові рф перетворили її будинок за місяць: "Уцілів тільки рояль".