Поки вся Украна від малого до великого бореться за нашу незалежнсть, єдність та світле майбутнє, є й ті, хто просто мовчить або ж навіть підтримує путінський режим.

Найпомітніше це на прикладі зірок. Регіна Тодоренко, Ані Лорак, Яна Соломко, Стас Костюшкін, Микита Джигурда, Джиган, Аліна Астровська, Таїсія Повалій - це ті знаменитості, які назавжди викреслили свої прізвища з серець українців.

Але є ще одна, яка запам'яталась укранцам по талант-шоу на СТБ, як суддя - танцівниця Тетяна Денисова. Вона часто підкорювала своєю розсудливістю та професіоналізмом, та тепер дорога для неї на украхнське телебачення закрита остаточно. По це повідомив телеканал СТБ, який вирізав Денисову з нового танцювального шоу, де вона також мала бути суддею.

Тетяна Денисова. Фото: Instagram
Тетяна Денисова. Фото: Instagram
Тетяна Денисова. Фото: Instagram

Цієї осені СТБ, продовжуючи місію з емоційної підтримки аудиторії та показу українських талантів, а також відповідаючи на запит українців повертає в ефір легендарні проєкти та улюблені серіали. Серед іншого, СТБ готує до показу і прем’єру шоу "Танці. World of Dance". Мовник погодив з правовласником формату World of Dance оновлену версію шоу без журі через суддю, яка продовжила співпрацю з країною-ворогом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, на початку лютого телеканал СТБ оголосив про початок зйомок масштабного шоу "Танці. World of Dance", яке є українською адаптацією всесвітньовідомого формату компанії NBCUniversal. Прем’єра шоу була запланована на березень, але відкладена через початок повномасштабного вторгнення росії в Україну. Наразі, український мовник анонсує прем’єру шоу і зміни, що відбулись в ньому.

"Танці. World of Dance", СТБ
"Танці. World of Dance", СТБ

"Одна з судей проєкту, громадянка України Тетяна Денисова, відмовилась від публічного засудження російського терору та заяв на підтримку України. В зв'язку з цим телеканалом СТБ ще весною було прийнято рішення припинити будь-яку подальшу співпрацю з Денисовою та виключити її прояви у головній танцювальній прем’єрі осені. Щоб реалізувати прийняте рішення, канал перемонтував відзняті до 24 лютого епізоди, вирізавши всі фрагменти за участю журі",- повідомила пресслужба телеканалу.

Тетяна Денисова та Влад Яма, кадр з відео
Тетяна Денисова та Влад Яма, кадр з відео

Цієї осені Україна знов пишатиметься своїми вражаючими талантами. В оновленій прем’єрі "Танці. World of Dance" українці побачать неймовірні виступи учасників самого різного віку і танці самих різних жанрів. І вкотре переконаються, що з таким сильним прагненням до своєї мрії ми – непереможна нація. Оцінюватимуть улюблених танцівників і танцівниць тільки глядачі.

Нагадаємо, що зірка "Танцюють всі" Тетяна Денисова перетворилася на ідеальну жінку у свої 42.

Раніше ми повідомляли, що Даша Трегубова в компанії Луценко із "Зважені та щасливі" заговорила про справжню дружбу.