Українському хореографу Тетяні Денисовій виповнилося сорок два роки. Привітання З Днем народження з'явилося на Instagram-порталі СТБ.

Денисова є одним з найбільш відомих українських хореографів. На даний момент засновниця танцювального колективу JB ballet в Німеччині, а також Учасниця проектів " Танцюють всі!"з 2009 по 2016 рік і хореограф російського шоу-проекту "Танці" з 2017 по 2021 рік є популярною особистістю в Україні. На її офіційну Instagram-сторінку підписано 232 тисячі фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

11 лютого на честь 42-річчя Денисової телеканал СТБ написав привітання і закликав шанувальників привітати жінку.

"Сьогодні, 11 лютого, суддя наймасштабнішого танцювального шоу країни «Танці. World of Dance " Тетяна Денисова (@tatyanadenysova) відзначає день народження!😍 Вітаємо з днем Народження і бажаємо творчих успіхів, здоров'я і виконання всіх бажань! Приєднуйтесь до привітань у коментарях👇", - опубліковано повідомлення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост.

"З днем народження!!! Міцного здоров'я, благополуччя, здійснення всіх бажань, щастя, любові і достатку💐🥂🎁🎉🎂🥳😍"; "з днем народження 🎁 🎂 🎉 нехай всі мрії збуваються✨❤️"; " чудова Танечка! Поздоровляю!"; "Приклад для наслідування😻 ніяк інакше🥰", - повідомляють вони.

Нагадаємо, дочь Олени Кравець вийшла з тіні знаменитої мами і виступила на корпоративі "Квартал 95": "це була її ідея"

Також портал Знай.uа писав, що Mеlovin "вдало" відгуляв 26-річчя улюбленця Насті Приходько-Машуковському довелося викликати лікаря: "добре хоч живі"

Раніше Знай писав, Роман Свечкоренко пояснив, чому Злата Огневич вибрала не того на "холостячці" і передрік повернення Тарапати: "не оцінили"