Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський – популярна особистість серед студентів зі свого ВНЗ.

Чоловік не ховається від повномасштабної війни, хоча міг собі дозволити виїхати з країни, щоб бути в безпеці. Але він продовжує нагадувати про пісню "Перемога на всіх одна", яка разом із кліпом ще не вийшла.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

"Я мрію, щоб в Україні було модно бути українцем! Національний дух, сила голосу народу, право вибору, фортеця та єдність – це сила української нації", - пише Михайло Поплавський у публікації.

За його словами, вже зараз кожен із нас може і має гордо говорити, що він українець. І ще раз нагадав, що незабаром прем'єра.

Михайло Поплавський та Анна Тринчер, фото: Instagram
Михайло Поплавський та Анна Тринчер, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Ваша мрія вже здійснюється! Все буде Україна", "Щоб у світі було модно бути українцем!", - пишуть користувачі у коментарях. Але здебільшого це сотні різних смайликів.

А на відео Михайло Поплавський уже "за класикою" запалює разом із молодими дівчатами. Спочатку один, але потім, з легкими танцювальними рухами, з різними панночками, у різних локаціях.

Нагадаємо, Михайло Поплавський знову "напруж" студенток, але роздягатися не довелося: "У кожного з нас бажання"

Як повідомляв "Знай.uа", студент зізнався, як "відгортав" Михайлу Поплавському 100 тисяч з однією метою: "Це тільки за диплом?"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський у синьому піджаку виклав "триколор" з речей і навчив розуму своїх студенток: "Стрес - це позитив"