Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка зараз займається сольною кар'єрою під псевдонімом NK, тішить шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Після тривалої відсутності в Україні Настя повернулась до дому. Варто зазначити, що шанувальники неодноразово засуджували співаків за те, що вони виїхали з України.

Проте нещодавно Настя зробила сюрприз шанувальникам та рідним. Вона приїхала в Україну і вже встигла зайти в гості в програму "Ранок з Україною". Також шанувальники запідозрили у вагітності Настю. Попри те, що Позитив запрошував приїхати в Україну Потапа. Чоловік Насті лишився за кордоном.

Також співачка показала, як сильно вона скучила за рідними. Вона влаштувала разом з мамою посиденьки на кухні та затягли душевну пісню, яку Настя не так давно записала. До речі, Оля Полякова напророчила, що вона має стати хітом. Співачка повідомила, що цю пісню їй показував Олексій, вона її чула. На думку Полкової вона має стати хітом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Настя Каменських, скриншот: Instagram Stories
Настя Каменських, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"