Відома танцівниця, легенда "Танців зірками", майстер спорту, чемпіонка світу Олена Шоптенко веде сласний блог на якому активно спілкується з шанувальниками. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, на її сторінку підписано 290 тисяч підписників

Олена Шоптенко. Фото: скриншот Instagram
Олена Шоптенко. Фото: скриншот Instagram

Арто зазначити, що спершу Олені було важко за кордоном. Адже непросто починати все з початку без знайомств за зв'язків у шоу-бізнесі. Поте Олена здається. З цього приводу вона згадала про "танець життя" з проєкту "Танці з зірками".

Як відомо, за правилами, кожна з двох пар, які опинялися у зоні ризику, мали зібрати всі свої сили та викластись на повну, показати максимально свої можливості у "танці життя".

Війна наповнила новим змістом цей танок. Олена вирішила показати непросту долю українських жінок, які через повномасштабне вторгнення опинилися за кордоном, рятуючи власних дітей. Їм приходиться непросто, вони мають зібрати всі свої сили заради того, щоб вижити у нових обставинах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

До Дня Незалежності Шоптенко вирішила організувати флешмоб, де жінки виконають свій "танець життя" на площі Гельденплац у Відні.

"Ми готуємо нову постановку про українську жінку, таку вразливу та сильну одночасно. Про жінку, яка вимушена влаштовуватися на чужині заради дітей, та залишатися оберегом для своєї сім‘ї. І це ще одне нагадування про те, що саме через війну цей «танець за життя» взагалі існує. Побажайте нам успіху! 💛💙", - написала Шоптенко.

Нагадаємо, Легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко показала те, що вперше зробила за 4 місяці війни: "Я так скучила за цим".

До слова, легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко благає про допомогу: "Не можна допускати".

Раніше ми писали, що легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко помітила на обличчі згубні наслідки війни: "Можна прибрати, на відміну від..."