Майк Тайсон не приховує свою любов до куріння трави і навіть володіє курортом площею 420 акрів у Південній Каліфорнії, де марихуана була легалізована.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Обговорюючи свою любов до наркотиків ще у 2019 році у своєму подкасті Hotboxin разом із колишньою зіркою НФЛ Ебеном Бріттоном, він розповів про свої експоненційні витрати на траву на своєму ранчо. Його витрати у розмірі 34 000 фунтів стерлінгів відповідають 120 тоннам марихуани на рік.

Його активне куріння відбувається, коли Тайсон продовжує боротися зі своїм здоров'ям після того, як останніми тижнями він виявив, що його «термін придатності» наближається.

Виступаючи у своєму подкасті минулого місяця, «Залізний Майк» сказав: «Звичайно, ми всі якось помремо. Потім, коли я дивлюся в дзеркало, я бачу ці маленькі плями на моєму обличчі. Я говорю: «Вау. Це означає, що мій термін придатності добігає кінця, дуже скоро».

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Майк Тайсон, фото Instagram
Майк Тайсон, фото Instagram

Через три тижні після його тривожних коментарів боксер був помічений в інвалідному візку в міжнародному аеропорту Майамі. Сидячи в інвалідному візку, Тайсон позував для фотографій із фанатами, поки був в аеропорту.

Кажуть, що причиною його підтримки став радикуліт, проблеми зі спиною та верхньою частиною ніг, з якими колишній чемпіон світу у надважкій вазі боровся протягом деякого часу. Раніше цього місяця Тайсон також був помічений з палицею на прогулянці Нью-Йорком.

Два роки тому великий боксер теж постраждав від схожого епізоду і тижнями був прикутий до ліжка. Однак цього разу, применшуючи проблеми Тайсона, джерело, близьке до американця, сказало TMZ: «Нічого серйозного, просто професійний ризик для такого спортсмена, як Майк».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Майк Тайсон запропонував власнику зоопарку ціле майно за дивне шоу.