Відома українська співачка та продюсер Наталя Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталя Могилевська вирішила привітати українського боксера Олександра Усика, який розгромив опонента Ентоні Джошуа на нещодавньому бою, відстояв усі свої чемпіонські пояси та завоював перемогу для всієї України.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Трансляцію боротьби дивилися тисячі українців та іноземців, і Усік не підвів уболівальників.

Співачка зізналася, що дуже пишається Олександром і щиро привітала його з такою солодкою перемогою. А ще вона показала зворушливий момент, коли боксер після оголошення результатів на рингу заплющив очі і пустив скупу чоловічу сльозу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Браво, Чемпіоне @usykaa! 🥊 Вітаю, Україно 🇺🇦 Пишаюся! Слава Україні!" - зворушливо написала Могилевська.

У коментарях шанувальники співачки теж не поскупилися, похвалили українського боксера за абсолютне чемпіонство та за такий важкий бій.

Раніше ми писали про те, що Олександр Усік переміг Ентоні Джошуа, захистивши абсолютний статус чемпіона: попереду Тайсон Фьюрі.

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська не вірить у те, що Кузьма Скрябін помер, зізнавшись йому в коханні: "Не вистачає"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська розповіла про втілення світлого майбутнього: "Не треба, як Полякова чи Зібрів співатиме всім країнам гімн"