Поліцейське розслідування ведеться після того, як двоє чоловіків отримали ножові поранення біля бару в Альтринчем рано вранці в неділю. При цьому жахливому інциденті двоюрідного брата Тайсона Ф'юрі було смертельно поранено.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Поліція підтвердила, що Бертон, 31 рік, помер у лікарні рано-вранці в неділю. Також ще одного хлопця, 17 років, також було доставлено до лікарні після отримання серйозних травм внаслідок нападу, і 21-річного чоловіка заарештували.

Поліція звернулася до громадськості за додатковою інформацією після того, як двоє чоловіків отримали ножові поранення біля бару на Гуз-Грін в Альтринчемі, щоб допомогти у їхньому розслідуванні.

Тайсон Ф'юрі, скріншот з відео
Тайсон Ф'юрі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ф'юрі вирушив до Instagram у соціальних мережах, щоб підтвердити смерть свого двоюрідного брата в неділю вранці, написавши: «Це стає безглуздим — ідіоти носять ножі. Це треба припинити. Уряд Великобританії повинен якнайшвидше винести суворіший вирок за злочин із застосуванням ножа, це пандемія, і ви не знаєте, наскільки це погано, поки не станете одним зі своїх! Життя - дуже дороге, і його можна дуже швидко відібрати, насолоджуйтесь кожним моментом. ПОМ'ЯТАЙТЕ, РІКО БЕРТОН. Нехай Господь Бог дарує тобі добре місце на небі. До скорої зустрічі".

Представник поліції Великого Манчестера заявив: «Поліція звертається до громадськості за додатковою інформацією після того, як двоє чоловіків отримали ножові поранення біля бару в Альтрінчемі».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Тайсон Ф'юрі подарував обручку богині непристойного контенту.