Карл Фроч розкритикував Ентоні Джошуа за його химерну промову після бою та викид поясів за межі рингу після повторної поразки від Олександра Усика в Саудівській Аравії.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

За словами колишнього чемпіона в суперсередній вазі Карла Фроча, безладна промова Джошуа після бою була «неповажною». Химерні витівки Джошуа кинули тінь на приголомшливий поєдинок із 12 раундів.

Історія повинна була бути про доблесні зусилля Джошуа в поразці і тріумфі Усика в негараздах, але британський боєць зрештою вкрав загальну увагу своєю пристрасною промовою після бою. Після оголошення результату 32-річний спортсмен скинув пояси Усіка з рингу, перш ніж, здавалося, пішов геть.

Потім він повернувся на ринг, щоб розповісти безладне повідомлення про свою боксерську подорож і ситуацію в Україні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фроч був вражений витівками Джошуа, сказавши: «Він вкрав момент Усика. Він не сказав нічого, що могло б когось занадто образити. Він вкрав момент Усіка. Це було неповажно.

Ентоні Джошуа та Олександр Усик: скрін з відео
Ентоні Джошуа та Олександр Усик: скрін з відео

Джошуа почав своє мовлення зі слів: «Я збирався до в'язниці, я отримав заставу і почав тренуватися, я хотів бути здатним битися. Я вкрав цей пояс, мені дуже шкода, але через пристрасть, яку ми вклали в це. Цей хлопець переміг мене сьогодні ввечері, можливо, я міг би виступити краще, але це показує рівень важкої роботи. Тому, будь ласка, поаплодуйте йому, як нашому чемпіону світу у надважкій вазі. Я не 12-раундовий боєць, подивіться на мене, я нове покоління важкоатлетів. Майк Тайсон, Сонні Лістон, Джек Демпсі, "ви не кидаєте комбінації як Роккі Марчіано", тому що я не бл*ть, 14 стоунів, ось чому! Я важкий, це важка робота. Цей хлопець феноменальний талант, ми вболіватимемо за нього. Скільки в тебе зараз поясів, брате, п'ять?»

Вимовляючи свою промову, Джошуа обійняв Усіка, а також підняв руки вгору. Потім він навів приголомшений натовп у серію «хіп-хіп-ура», перш ніж продовжити розмову про вторгнення росії до України.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Усік переміг Ентоні Джошуа в епічному бою.