Кріштіану Роналду залишив легенду «Ліверпуля» Джеймі Каррагера з яйцем на обличчі після того, як проігнорував його у прямому ефірі на Sky Sports.

Відповідний пост розмістили на сторінці «SkySports» у Twitter .

Роналду, якого називали на лаві в матчі Monday Night Football, розігрівався на полі "Олд Траффорд", коли підійшов до представників команди Sky Sports. Каррагер спробував привітатись, але п'ятиразовий володар Золотого м'яча проігнорував його спробу.

Після того, як Кріштіану потис руку і привітався з Невіллом, Роналду знову пройшов повз Каррагера, цього разу кивнувши йому, перш ніж заговорити з іншим зі своїх колишніх товаришів за командою "Юнайтед".

Кріштіану Роналду: скрін з відео
Кріштіану Роналду: скрін з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Радий бачити тебе, Роналду, розслабся", - сказав Кін, йдучи, проігнорувавши прохання ведучого Девіда Джонса про інтерв'ю. "Цікава, приємна розмова з тобою, Джеймі, я думаю", - пожартував Джонс.

Легенда "Ліверпуля" Каррагер відповів, що він "повністю спантеличений", розсміявшись над незручною зустріччю, а потім Джонс жорстоко додав: "Як і більшість людей".

Невіл може вважати себе щасливчиком, що його не зустріли холодним прийомом з огляду на його нещодавні коментарі. Після того, як Роналду минулого тижня пообіцяв, що "правда" про його літню сагу вийде за два тижні, колишній захисник "червоних дияволів" розкритикував його за те, що він не висловився зараз.

Він написав у Твіттері: "Чому видатному гравцю всіх часів (на мою думку) доводиться чекати два тижні, щоб розповісти фанатам "Манчестер Юнайтед" правду? Устань зараз і кажи. Клуб перебуває в кризі, і йому потрібні лідери, щоби вести за собою".

Проте відмова Роналду від Каррагера викликала бурю серед фанатів "Юнайтед".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кріштіану Роналду викриє всесвітню брехню у відвертому інтерв'ю.