Олександр Усик – 35-річний, непереможений, український боксер, який виступає у першій важкій та важкій вагових категоріях.

Він – абсолютний чемпіон світу, за версіями WBA super, WBO, IBF та IBO як перед другим поєдинком проти Ентоні Джошуа, так і після... бо йому вдалося двічі перемогти британця. Без нокаутів за результатами 12 раундів.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Нещодавно ми писали про те, що представники Тайсона Ф'юрі вже розмовляють з людьми Олександра Усика щодо можливого поєдинку... вже навіть попередньо названі дата і місце. Саудівська Аравія та день перед фіналом Чемпіонату Світу-2022 з футболу.

Але зараз не про це. Олександр виставив новий знімок із минулого поєдинку. Його було зроблено вже після оголошення результатів. Позаду непереможного українця наш прапор із підписом. І без будь-яких коментарів. Фотографія каже сама за себе.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ентоні Джошуа та Олександр Усик: скрін з відео
Ентоні Джошуа та Олександр Усик: скрін з відео

"Легенда", "Чемпіон", "Молодець, ми вами пишаємося, наш козак", "Король рингу", "Олександре, а що на поєдинку робив Ломаченко? Хіба вам друзі малороси?", - пишуть користувачі у коментарях.

Олександр Усік, скріншот: Instagram
Олександр Усік, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Василь Ломаченко "змився" у США після перемоги Усика, але "вата" з нього немає: "Всі всі зрозуміли у 2014"

Як повідомляв "Знай.uа", бій Олександра Усика з "ворогом" Кличка Ф'юрі може відбутися вже цього року: просять 500 млн

Знай.ua писав, травести-діва Монро згадала, як Усік "нагрішив" з окупацією Криму і війною: "Жінка блукала і повернулася додому..."