Олена Шоптенко періодично ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать близько 290 тисяч людей.

Здебільшого, у рамках повномасштабної війни проти рашистів, вона виставляє результати деяких ініціатив. А зараз Олена зазначила, що минулого, піднімаючи прапор України на п'єдесталі, будучи "спортсменкою", відчувала гордість за шанс приносити Батьківщині все нові й нові досягнення.

Олена Шоптенко. Фото: скриншот Instagram
Олена Шоптенко. Фото: скриншот Instagram

"Зараз це зовсім інші відчуття. Піднятий український прапор після виступів закордоном — це ще один нагадування світу про наше протистояння з нещадним злом у жорстокій боротьбі за незалежність", - пише Олена Шоптенко.

За її словами, кольори нашого прапора – жовтий та блакитний – символізують свободу, єдність та незламність.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олена Шоптенко. Фото: скрін youtube
Олена Шоптенко. Фото: скрін youtube

Танцівниця написала публікацію не лише українською мовою, а й переклала, для зручності, англійською, щоб її слова розуміли фанати в Європі та США.

"Все буде Україна", "Оленка, захоплююсь вами. Віримо у перемогу", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена Шоптенко з "Танців зі зірками" наповнила новим змістом "танець життя": "Кожна з двох пар опинялася в зоні ризику"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Шоптенко з "Танців із зірками" ніжно лягла на партнерку під оплески глядачів: таке не часто побачиш на вулицях

Знай.ua писав, Олена Шоптенко з "Танці з зірками" зробила ребрендинг свого образу, шанувальники ледве впізнали