Відома акторка та учасниця романтичного шоу "Холостячка" активно веде власний блог у соціальній мережі. Вона любить разом з шанувальниками порозмірковувати на філософські теми та знаходиться в пошуках самої себе, справжньої, такої як є. За її особистим життям стежать 836 тисяч підписників

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram Stories

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення відома акторка Мішина довгий час перебувала за кордоном, в Бельгії. Пізніше вона розповіла підписникам, що в неї є справи в Україні та разом з сином Платоном повернулась в Україну.

23 серпня в День Прапора вона разом з сином вирішила привітати шанувальників. Разом з сином Платоном вона прочитала відомий вірш популярної української поетеси Ліни Костенко "Крила".

Відео вона записала сидячи на полу кімнати перед великим вікном. На руках Ксенії сидів її син Платон та проникливо читав рядки вірша.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З днем Прапора, Україна ! Живи 🇺🇦❤️", - підписала відео зірка.

Варто зазначити, що вірш "Крила" – один із найулюбленіших віршів серед українців. У цьому творі поетеса стверджує, що духовно багата людина здатна на все, адже вона, хоч не літає, – а крила має.

У коментарях до відео підписники високо оцінили талант маленьуого хлопчика та зауважили, що він весь в маму. Вони також у коментарях написали:

"Мурашки по шкірі! Мої ви хороші! Платон так проникливо читає, весь в мамусю! ❤️❤️❤️"

"Заворожує ❤️ ви прекрасні"

Нагадаємо, Ксенія Мішина з "Холостячки" після повернення в Україну відверто зізналася про ботокс.

До слова, Ксенія Мішина показала з чого починається справжнє кохання: "Як два Сонця".

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася, що дорогою додому з її сином сталося непередбачуване: як тепер виглядає Платон