Акторка та учасниця романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина веде власний блог в соціальній мережі instagram. Вона постійно ділиться з шанувальниками своїми роздумами, відчуттями та фото з особистого й професійного життя

Нещодавно вона разом з сином повернулася в Україну та вирішила показати шанувальникам, що для неї означає кохання. Світлину вона розмістила на своїй сторінці.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

На ній вона разом з Платоном. Хлопчик ніжно обійняв маму. Фото зірка підписала так:

"З чого починається кохання?!!"

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потім Ксенія відповідає на це питання. Вона каже, що звісно з сім'ї. З першого дотику мами, голосу тата, який підтримує. Та не обійтись без сімейних свят, коли вся велика родина збирається разом і на столі обов'язково є твоя улюблена страва. Саме такі побутові, навіть незначні речі й формують вміння любити. Любити інших, любити себе, любити життя зрештою, пише Ксенія.

Вона також каже, що якщо день сім'ї був найголовнішим святом для всіх людей в світі, то війни могло б і не статися.

"Хіба приймали б люди рішення, які змушують інших людей втрачати найцінніше - сім'ю", - каже Ксенія.

У коментарях підписники підтримали Мішину та оцінили фото:

"Як два Сонця❤️❤️"

"Кохання до близьких людей так і починається, а любов велика вона не між кровними людьми, а між людьми близькими за своїм духом, інтересами, бажаннями, мріями, так створюються усі сім'ї."

Нагадаємо, Ксенія Мішина з проєкту "Холостячка" поділилася важливою новиною: "Я думала повністю поринути саме в ці відчуття.

До слова, Ксенія Мішина "розмастила по стінці" Крутоголова та Бланаря з "Дизель Шоу": "Ганебна історія, прочитайте правду".

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина вирішила не терпіти хейт та розставити всі крапки у скандалі з "Дизель Студіо": "Люди, які знати не знали"