Після тривалого перебування за кордоном акторка разом з Платоном повертається в Україну. По дорозі до дому вона показала проколотий ніс сина

Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua

Мішина не лише талановита акторка, а й завзята блогерка. Вона постійно спілкується зі своїми підписниками та ділиться подробицями особистого та творчого життя. Цього разу вона у сторіс соціальної мережі instagram показала сина Платона, який у 12 років вирішив проколоти собі носа.

Мішина показала, як вона з сином автівкою повертається до дому. Платон сидить на задньому сидінні автівки, на якому лежить велика валіза та коробки. Він притулився з краєчку біля дверей.

"Друзі, дивиться, будь ласка, як ми їдемо. Мій хлопчина, він такий, все зі мною, все моє життя", - сказала акторка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після цих слів визирає Платон та видно, що у нього в носі сережка. Відео Ксенія підписала так:

"Ніс проколов по дорозі:)))"

Син Ксенії Мішиної Платон, скриншот: Instagram Stories
Син Ксенії Мішиної Платон, скриншот: Instagram Stories

Зірка не уточнює, чи зробив він це сам, без її дозволу, а можливо вона не заперечувала проти його бажання носити сережку у носі.

Нагадаємо, Ксенія Мішина вирішила не терпіти хейт та розставити всі крапки у скандалі з "Дизель Студіо": "Люди, які знати не знали".

До слова, Мішина відреагувала на образу Бланара з "Дизель Студіо", який назвав її "бл*дункою": точив зуб ще після "Холостячки".

Раніше ми писали, що Ксенії Мішиній з "Холостячки" стало ніяково: "Це просто піс*ць".