Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка зараз займається сольною кар'єрою під псевдонімом NK, тішить шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Після тривалої відсутності в Україні Настя повернулась до дому. Варто зазначити, що шанувальники неодноразово засуджували співаків за те, що вони виїхали з України.

У своїй програмі "Слава+" відомий ведучи Слава Дьомін розповів, що Настя разом з чоловіком, мамою та свекрухою жила весь цей час в Іспанії, куди виїхала за кілька днів до війни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Мама Насті вже повернулась в Україну, за нею й сама Настя, а Потап подовжує залишатися за кордоном, звідки й підтримує Україну.

У коментарях під відео обурені шанувальники назвали репера розчаруванням року. А також одна з підписниць пригадало, що у інтерв'ю у 2014 році репер казав, що у разі повномасштабного вторгнення він готовий взяти до рук зброю.

Крім того, шанувальники згадали, як перед війною вони виступали в Росії. Також підписники зауважили, що буде сором, якщо він повернеться в Україну, на їх думку - сором.

Слава Дьомін, коментар youtube
Слава Дьомін, коментар youtube

Слава Дьомін, коментар youtube
Слава Дьомін, коментар youtube

Слава Дьомін, коментар youtube
Слава Дьомін, коментар youtube

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"