Переможець 7 сезону "МастерШеф" Вадим Бжезинський, якого всі знають по кумедному прізвиську "Пава", після шоу користується великою популярністю в соцмережах. Чоловік активно розвиває акаунти в TikTok та Instagram, а також спілкується з численною аудиторією, яку він встиг підкорити своїм гумором та кулінарним талантом.

Пава показав зворушливий момент із зустрічі з суддею "МастерШеф" Ектором Хіменес-Браво, який за час шоу встиг стати йому справжнім другом. Незважаючи на те, що чоловік був підлеглим, а колумбієць суворо оцінював його кулінарні здібності, між ними утворився міцний зв'язок.

Скріншот з Instagram, Пава
Скріншот з Instagram, Пава

Артисти під час зустрічі міцно обійнялися, а потім весело засміялися.

Більше того, Бжезинський навіть називає Ектора своїм другим батьком, а ще зізнається у щирому коханні і дуже його поважає.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Погляньте з ким зустрівся. Ще один мій батько @hectorjimenezbravo Моя щира любов, моя щира справжня повага до цієї людини", - відверто зізнався Пава.

Шанувальники дуже зворушилися, побачивши таку картину.

Коментарі - instagram.com/pava_vb/
Коментарі - instagram.com/pava_vb/

Коментарі - instagram.com/pava_vb/
Коментарі - instagram.com/pava_vb/

Раніше ми писали про те, що "МастерШеф. Битва сезонів" повертається, незважаючи на війну: Пава та Міцкевич знову у боротьбі

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Ляшук із "Холостяка" забулася у пристрасному танці із зірками "МастерШеф" Павою та Міцкевичем: "Уроки бачати з найкращими"

Також портал Знай.ua писав, що Євген Клопотенко з "МастерШеф" дізнався, у кого він так любить землю: "Це до моїх ресторанів"