Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова пішла на сміливий експеримент, який до цього вона як господиня робити не наважувалася. Кадрами зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова - одна з найвідоміших українських хореографів, а за сумісництвом ще й чудова мама, яка виховує сина та доньку. Незважаючи на завантажений графік, зірка завжди знаходить час для спілкування з шанувальниками і регулярно радує їх новими фото та відео.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

На цей раз Ілона Гвоздьова розповіла шанувальникам, що зважилася на те, чого не робила ніколи в житті. І це, аж ніяк, не стрибок з парашутом чи щось екстремальне, а те, що роблять багато домогосподарок. Так, хореограф наважилася закрити консервацію. Зірка зазначила, що заняття їй сподобалося та показав результат своєї праці.

Пост Ілони Гвоздьової. Фото: скрін instagram stories
Пост Ілони Гвоздьової. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ну все. Офіційно у лавах домогосподарок! Перша у житті консервація, кайфанула", - поділилася хореограф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, легенда "Танців зі зірками" Ілона Гвоздьова хоче жити, незважаючи на війну та загибель мирних: "Вже змінила думку?".

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми писали, Ліза Василенко із серіалу "Школа" після вибачень перед українцями похвалилася стрункою фігурою в Іспанії: "Приїжджай до нас на Закарпаття".