Донька Олі Полякової веде активне життя у соціальній мережі. Маша намагається вчитися у зіркової матусі, хоча поки в неї не так багато підписників. А зараз за її особистим та творчим життям з цікавістю стежать 167 тисяч підписників

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Як відомо, Маша разом з мамою та молодшою сестрою на початку війни виїхала до Франції. Невдовзі Оля Полякова разом з молодшою сестрою повернулися в Україну.

А Машу вони лишили за кордоном. Поте нещодавно Оля разом з Алісою забрали Машу до дому. Співачка показала відео з аеропорту, як йшли на літак дівчата з гітарами. А Маша раділа з того, що врешті решт повертається в Україну.

Оля також похвалилась, що її старша донька добре готувалася до вступу та її зарахували до п'яти вищих навчальних закладів, куди вона подала документи. Дівчина обрала той, в кому найбільше хотіла навчатися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дівчина відверто зізналась, що насолоджується часом, який вона поводить вдома. У сторіс соціальної мережі вона показала, чим займається вдома.

На світлині вона сидить біля басейну у тоненькому купальнику, якого майже не видно за її довгим волоссям, яке вона зачісала наперед. В такому образі Маша схожа на русалоньку. До фото вона зробила такі написи:

"Нема нічого кращого вдома"

Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дочка Олі Полякової Маша застогнала перед комп'ютером, ледве стримуючись: "Ці раптові...".

До слова, Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в тоненькому купальнику, поки мами поруч немає: зовсім доросла стала.

Раніше ми писали, що "Королева України": співачка Оля Полякова вразила шанувальників "крилатою" сукнею