Український популярний співак Макс Барських, який з початку повномасштабної війни повністю змінив репертуар, заспівав у метро Києва разом з іншими молодими співаками.

У своєму Instagram на який підписано понад 1,2 млн шанувальників творчості співака, Макс показав репетицію перед записом своєї пісні, яку заспівав у колаборації з Колою, Роксоланою, гуртом Tvorchi та Васею Демчуком.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

Макс зізнався, що завжди любив працювати самотужки, створювати музику та відповідати за результат. Проте дружня колаборація йому сподобалась.

Друзі, ви справжня нова музична хвиля України. Дуже вірю у вас Кола, Роксолана, Творчі, Вася Демчук. - написав макс Барських.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Свою нову пісню Макс презентував на День незалежності, а колаборацію представив на наступний день.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

"Україна" повинна звучати різними голосами, оскільки ця пісня написана для кожного українця. Мені приємно, що вона знаходить щирий відгук у ваших серцях. - зазначив Макс Барських.

Раніше він зізнався, що не може ставитись до музики так само як до війни, та заявив, що не знайшов себе. Проте усвідомлення того, що музика допомагає багатьом людям, дає наснаги творити нові пісні.

Нагадаємо, ми писали, що Макс Барських розповів, як перевернулося життя за останні півроку: "Доба довжиною у вічність".

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Барських вибрався з чотирьох стін і здивувався змінам навколо.

Також "Знай.ua" інформував, що Макс Барських зізнався, чому особливо зараз приємно прогулятися по Києву.