Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акантом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль створила власний Telegram-канал і за декілька тижнів на нього підписалося вже понад 11 тисяч людей. Зараз артистка там активно розповідає про свої пригоди, особисте життя та успіхи благодійної місії.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Співачка поділилася потаємними думками, які відвідали її дорогою в Токіо, куди вона вирушила заради якогось перформансу. Але про це Тіна обіцяла розповісти пізніше.

Кароль вкотре захопилася сміливими і незламними бійцями, в очі яких одразу закохалася. Нещодавно вона була на фронті і бачилася з ними. Артистка заявила, що після всіх випробувань вони заслуговують на все найкраще.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Очі хлопців на фронті ….. це любов 💕 Вони Най Най Най! Вони заслуговують на все найкраще у світі. Титани", - зворушливо написала Тіна.

А ще зірка зізналася, що коли вони фотографувалися, вона тремтіла. Більше того, артистка вважає, що було б дуже добре вийти заміж за бійця із ЗСУ.

Скріншот із Telegram-каналу Тіни Кароль
Скріншот із Telegram-каналу Тіни Кароль

Раніше ми писали, що Тіна Кароль показала, в яких польових умовах живуть бійці під час війни: "Ми шукали Героїв, а вони серед нас"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль повернулася в Україну та похвалилася гарячими булочками: "Українці неймовірні"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль стала голограмою – ніхто не міг повірити цьому: "Не співає так..."