Макс Барських - відомий український виконавець, який з 24 лютого 2022 року перебував у Києві, який висловив однозначну позицію на підтримку своєї батьківщини, незважаючи на періодичні концерти для росіян, які проходили до повномасштабної війни.

Спочатку чоловік навіть перебував у лавах ЗСУ, навчаючись поводженню зі зброєю. Але згодом він зрозумів, що на культурному фронті від нього буде більше користі, тому почав їздити світом з благодійними концертами, розповідаючи про війну в Україні та збираючи кошти на допомогу нашим громадянам, які цього потребують.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Наразі він поділився фрагментами з минулого заходу в Казахстані.

"Дякую за неймовірно теплий прийом, відкриті серця та підтримку моєї України. Я відчував вашу енергію і знаю, що ви відчували мене. До нових зустрічей!", - пише Макс Барських.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Народ Казахстану повністю підтримує нашу країну в боротьбі проти рашистів. Більше того, їхній президент Токаєв просто в обличчя путіну заявляв, що він не визнає "Л/ДНР".

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

"Круто! У Казахстані потрібно пропагувати Україну", "Мурашки по тілу! Як це приємно!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Макс Барських похвалився досягненням, яке викликає почуття гордості: "Це показник"

Як повідомляв "Знай.uа", Макс Барських разом із Колою, Роксоланою та гуртом Tvorchi заспівали спільну композицію: "Музична хвиля"

Знай.ua писав, Макс Барських розповів, як перекинулося життя за останні півроку: "Доба довжиною у вічність"