Колишнього півзахисника «Манчестер Юнайтед» Поля Погба було названо «боягузом» своїм старшим братом Матіасом після того, як він звинуватив його та деяких його друзів дитинства у змові з шантажем.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

32-річний Матіас Погба завдав удару у відповідь після того, як 29-річний переможець чемпіонату світу з футболу у Франції повідомив поліції, що його було взято в заручники двома бойовиками в рамках змови з метою вимагання на суму 11 мільйонів фунтів стерлінгів, організованого його братом і деякими з його друзів дитинства. Півзахисник "Ювентуса" Погба стверджує, що банда хотіла грошей ще з 2009 року.

Тепер Матіас, який раніше грав за «Рексхем», «Крю Олександра» та «Кроулі Таун» у нижчих англійських лігах, завдав удару у відповідь своєму братові в соціальній мережі.

Матіас Погба: скрін із соцмережі
Матіас Погба: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Мій брат нарешті починає показувати своє справжнє обличчя", - написав він. "Оскільки саме він почав говорити, брехати поліції та доносив інформацію, ви не можете мене звинувачувати. Поль, ти справді хотів мене заткнути остаточно, збрехати й ув'язнити, я це підозрював. Тепер це правда, моя версія фактів дійсно мала місце і, на відміну від тебе, я маю достатньо, щоб довести свої слова і твою брехню. Я тобі ще раз скажу: брате, маніпулювати людьми недобре! Справа не в грошах: ти мене залучив на зло, я через тебе мало не загинув, ти кинув мене в яму, а хочеш прикинутися невинним. Коли все буде сказано, люди побачать, що на цій землі немає більшого боягуза, більшого зрадника та більшого лицеміра, ніж ти".

Французька поліція розпочала розслідування заяв Поля Погба про шантаж у рамках багатомільйонної "групової спроби здирства".

Матіас погрожував розкрити особисту інформацію про свого брата у повідомленні у соціальній мережі. У відповідь була опублікована заява від імені колишнього футболіста «Манчестер Юнайтед», його матері Йо Моріби та його адвоката Рафаели Піменти, в якій говорилося: «Недавні заяви Матіаса Погба у соціальних мережах, на жаль, не є несподіванкою. Вони є доповненням до загроз та групових спроб вимагання проти Поля Погба».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Усік повернувся до України після перемоги над Джошуа.