Крайній термін передачі вже настав, і в Прем'єр-лізі ще належить укласти безліч угод, і це може навіть означати, що Кріштіану Роналду може знайти нову команду.

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

Із закриттям трансферного вікна о 23:00 для англійських клубів, як і в інших європейських лігах, ми очікуємо побачити кілька останніх підписань по всій Європі, оскільки клуби все більш відчайдушно хочуть підписувати та виганяти гравців.

Неугодний захисник «Парі Сен-Жермен» може провести спочатку далеко від Франції, оскільки «Фулхем» подає заявку на лівого захисника. Передбачається, що Курзава погодив особисті умови із клубом західного Лондона, незважаючи на те, що він не зіграв жодної гри за чемпіонів Ліги 1 більше року.

Ще одним виходом із «ПСЖ» у день дедлайну, швидше за все, стане аргентинський півзахисник Леандро Паредес. Це сталося після угоди про особисті умови між 28-річним гравцем та гігантом Серії А «Ювентусом».

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Челсі" все ще розглядає можливість підписання П'єра-Емерика Обамеянга з "Барселони", але побоюється його віку (33 роки) та високої зарплати. Раніше цього місяця клуб зробив пропозицію на суму 17,6 мільйона доларів про підписання контракту з колишнім нападником "канонірів", хоча вони ще не досягли угоди з "Барселоною" чи особистих умов із гравцем.

"Арсенал" може бути змушений розщедритися на півзахисника "Лестера" Юрі Тілеманса після того, як цього тижня "Атлетік" повідомив про тривалу травму Мохамеда Ельнені. "Каноніри" не хотіли відповідати його ціннику в 35-40 мільйонів фунтів стерлінгів через те, що його контракт спливає наступного літа, але травми можуть змусити їх зіграти в останній день.

Триразовий переможець Ліги чемпіонів Кейлор Навас має намір приєднатися до "Наполі" після того, як його змінив Джанлуїджі Доннарумма. Переговори між "ПСЖ" та "Наполі" про угоду щодо голкіпера з Коста-Ріки тривають, тоді як Фабіан Руїс йде протилежним шляхом.

Вважається, що Кріштіану Роналду все ще намагається піти з Манчестер Юнайтед, оскільки його агент Хорхе Мендес зустрічається з потенційними покупцями. Вважається, що "Челсі" є кращим напрямком для 37-річного футболіста через спокусу знову зіграти у футбол Ліги чемпіонів, хоча повідомлялося, що "сині" вже цього літа відмовилися від португальської легенди.

Нападник ПСВ Коді Гакпо був тісно пов'язаний із переходом до "Манчестер Юнайтед" до того, як "червоні дияволи" підписали Ентоні. Але 23-річний голландець все ще переслідується "Саутгемптоном", "Лідс Юнайтед" та "Евертоном", а "Сейнтс" відхилили конкретну пропозицію.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кріштіану Роналду зганьбив легенду "Ліверпуля" Джеймі Каррагера у прямому ефірі.