Донька співачки Олі Полякової веде активне спілкування у соціальній мережі. Маша працює над своєю соціальною мережею та створює контент, який буде цікавим не лише її одноліткам. А зараз за її особистим та творчим життям з цікавістю стежать 167 тисяч підписників

Маша Полякова. Фото: скрин відео
Маша Полякова. Фото: скрин відео

Маша разом з мамою та молодшою сестрою на початку війни виїхала до Франції. Невдовзі Оля Полякова разом з молодшою сестрою повернулися в Україну. А Машу вони лишили за кордоном. Поте нещодавно Оля разом з Алісою забрали Машу до дому.

Співачка показала відео з аеропорту, як йшли на літак дівчата з гітарами. А Маша раділа з того, що врешті решт повертається в Україну.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

А ще Оля Полякова розповіла, що цьогоріч її старша донька після закінчення школи подала документа у 5 вищих навчальних закладів, один з них в Україні та вступила до всіх. Дівчина обрала той, в якому найбільше хотіла навчатися, він знаходиться в Лондоні.

Звісно, що після повернення до дому, Маші не дуже хочеться їхати за кордон. Проте, судячи зі всього, мама Оля вже натякає. З цього приводу Мага опублікувала в сторіс фото, на якому на її обличчі повно відбитків жіночих губ. Певно, то натяк на маму. Фото підписано так:

"Кто в Лондоне"

На світлині у Маші здивований погляд, видно, що дівчина сидить в салоні автомобіля, проте, куди саме вона їде невідомо.

Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дочка Олі Полякової Маша застогнала перед комп'ютером, ледве стримуючись: "Ці раптові...".

До слова, Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в тоненькому купальнику, поки мами поруч немає: зовсім доросла стала.

Раніше ми писали, що "Королева України": співачка Оля Полякова вразила шанувальників "крилатою" сукнею