Відомий український гуморист, шоумен і ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору вирішив серед ночі зайнятися улюбленою справою, але його спіймали дружина. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора обожнює піднімати настрій українцям і активно робить це від початку повномасштабної війни. Він знімає забавні ролики, в яких нерідко показує моменти із сімейного життя або ділиться трохи курйозними та незвичайними лайфхаками. На цей раз він показав, які моменти часом бувають у подружньому житті.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, на відео дружина гумориста заходить на кухню в пошуках чоловіка, який нібито зник з ліжка о 2-й годині ночі і знаходить його біля відкритого холодильника. Дядя Жора відразу виглядає з кільцем ковбаси в руках і дивиться на кохану переляканими очима, але не перестає жадібно пережовувати м'ясний виріб.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Коли тебе спалила дружина. Хто ще любить поїсти на ніч?", - підписав ролик гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв відсторонення Шойгу від командування армією Росії: "Кужугетич, повертайся".

Також наш портал інформував, дочка Юрія Ткача з "Кварталу 95" зворушила шанувальників сильним виконанням пісні про загиблих героїв: "Українські діти просто подорослішали за мить".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що після повернення Насті Каменських Потапа назвали розчарування року: "У 2014 році казав, що візьме до рук зброю".