Популярна акторка серіалу "Школа" співачка Анна Трінчер постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона кожного дня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя. На її акаунт підписані 1,8 млн шанувальників

Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official/
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official/

Як відомо, співачка Анна Трінчер та блогер Олександр Волошин вже давно живуть разом, проте заплановане минулого року весілля так і не відбулося.

Пара заручилася у листопаді, а потім планувалися святкування, яким так і не судилося статися. Весілля довелося відкласти. Проте після довгих роздумів пара все ж таки вирішила оформити свої стосунки та оголосила про розпис, який має відбутися 24 вересня.

Про це на своїх сторінках повідомили Анна та Олександр. Анна у сторіс розповіла, що вони вже наречені та невдовзі оформлять відносини. А Волошин цій події присвітив ціле відео.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

"Ми не називаємо це весіллям, це саме розпис. Не буде дуже багато гостей, ми не будемо тусити, веселитися. Це буде наше свято, маленьке, але воно буде! Відкладати вже немає сил, немає бажання, хочеться просто тут і зараз, бо завтра може не бути! Час нам показав, що треба не нехтувати цим", - сказала Анна.

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"