Відома гімнастка, зірка шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова активно спілкується з шанувальниками в соціальних мережах, вона часто ділиться подробицями свого особистого та професійного життя, за її сторінкою стежать 158 тисяч підписників

Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram
Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Анна зараз багато подорожує, а нещодавно їй вдалося зібрати українських дітей, які через війну розкидані по різним куточкам світу, для спільного виступу в Німеччині.

Попри те, що зараз вона не в Україні, Анна зізналася, що її серце не самотнє. Вона познайомилась зі своїм обранцем у соціальних мережах й незабаром буде справжнє українське весілля. Коли саме, зірка поки не уточнює.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

А нещодавно вона опублікувала фото із заплаканими очима та зізналася, як їй важко в чужій країні, адже мови вона не знає, працює дистанційно в Україні. Як вона зізналася. Анна звикла до того. що в неї все розкладено по полицях, а зараз - переполох.

"Не думала, що викладатиму таке фото… Але але воно повністю уособлює мій стан зараз. Біль, біль душевний, не прийняття ситуації, чужа країна, інші люди, інші правила та закони, інша мова, інший розклад, робота на відстані в Україні, особисте життя на відстані . Повне нерозуміння, що далі..?! Куди далі?! Як далі?! Скільки ще триватиме війна?! Вмикаю українську пісню і плачу, просто сльози навертаються 😥", - написала вона." - пише вона.

Крім того, Анна зізналася, що втомилася розчаровуватися в людях, адже кожного дня щось трапляється.

До слова, легенда "Танці з зірками" Анна Різатдінова збентежила шанувальників: "Моя безнадійна історія".

До слова, гімнастка Ганна Різатдінова показала, що путін забрав у всіх дітей України:"Мій хлопчик ріс щасливим".

Раніше ми писали, що "Плакав і кричав...": Анна Різатдінова розповіла, як страждає її син під час війни в Україні