Відомий український артист Андрій Данилко дав чергове інтерв'ю, де висловив своє ставлення до російських артистів та українських зрадників після початку повномасштабної війни.

Опублікували його на YouTube-каналі "І грянув Грем".

Обговорити за майже годину вони встигли багато тем, і звичайно ж, не можна було оминути тему шоу-бізнесу. Йшлося про артистів, які позиціонують себе як Російсько-українські, і після 24 лютого обрали росію. Все заради грошей та популярності.

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

"Ну вони вибрали так. Я ставлюся спокійно, з розумінням. Але звичайно зрозуміти не можу за своїми людськими якостями, але з іншого боку це страх, вони там живуть. Я не засуджую нікого, але зрозуміти не можу" - каже Андрій Данилко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі зайшла тема про Аллу Пугачову. Вона не каже, не висловлює свою позицію безпосередньо, але там і так усе зрозуміло. Чого тільки варті висловлювання його чоловіка Максима Галкіна, якого навіть "заборонили" у Росії, і відібрали нерухомість.

Алла Пугачова, фото: Знай.uа
Алла Пугачова, фото: Знай.uа

"Мовчання золото. Вона так красномовно мовчить, все зрозуміло. Я її дуже поважаю, повірте мені. Я дуже ціную людину за вчинками. Я їй дуже вдячний. Я її про це не просив, коли вона заступалася за мене на Євробаченні, і на відкритті Радіо Алли ми виступали, і вона розуміла, що тільки вона це може собі дозволити" - продовжує артист.

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

Сталися за ці півроку такі випадки, які, здавалося, не відбудуться вже ніколи. Багато медійних людей з України, які весь цей час будували кар'єру в Росії, ухвалили для себе правильне рішення після 24 лютого.

Однією з таких стала Світлана Лобода, яка після початку війни залишила росію, і вирішила розірвати всі зв'язки з цим шоу-бізнесом. Андрій Данилко вирішив запитати, чи змінилася його думка до неї, як до артистки.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

"А що мало змінитися? Про що ви? Я до неї ніколи не ставився погано. Я десь не те, щоб розкритикував, я сказав з приводу ролика "Маленькі люди" - мені не сподобалося. я без задньої думки. У неї дуже складний період, я їй бажаю всього найкращого. Дай їй бог здоров'я, вона допомагає. І я допомагаю" - підсумував Андрій Данилко.

Нагадаємо, що Андрій Данилко "бахнув" шампанського і після Олів'є від дружини вирішив стати Владом Ямою

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль розповіла, як жила з Андрієм Данилком і зізналася у почуттях до чоловіка

Також, Олексій Арестович розлютив Вєрку Сердючку, зіпсувавши легендану пісню, в шоці навіть Тимошенко