Матч «Барселони» з «Кадісом» було припинено приблизно на півгодини через невідкладну медичну допомогу на трибунах. Гравців відправили назад у роздягальні перед поновленням матчу.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Гра була зупинена приблизно за 10 хвилин до кінця другого тайму, коли каталонський клуб вів у рахунку 2:0, коли за воротами голкіпера «Кадіса» Жереміаса Ледесми було піднято тривогу.

Потім було помічено, як Ледесма кидав медичне обладнання, імовірно дефібрилятор, з лави запасних Кадіса в натовп, намагаючись допомогти вболівальникові, а гравці молилися на полі, поки розгорталася відчайдушна сцена.

Медики обох команд швидко кинулися на допомогу, перш ніж гравців відправили назад у роздягальню.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Приблизно через 20 хвилин після того, як гра була зупинена, офіційні особи матчу підняли на трибуни ноші, щоб допомогти потерпілому вболівальнику, який, як вважають, є людиною похилого віку, хоча це залишається непідтвердженим.

Потерпілого вболівальника було успішно реанімовано та доставлено до лікарні, і матч відновився приблизно через 50 хвилин після інциденту, при цьому стан людини оцінюється як стабільний.

До інциденту «Барселона» лідирувала у два голи завдяки голам Френкі де Йонга та Роберта Левандовські.

Ансу Фаті додав третій гол за гостей незабаром після поновлення гри, перш ніж Усаман Дембеле забив четвертий у доданий час.

Як раніше повідомляв портал "Знай", бразильський бог футболу Роналду хотів стати новим Х'ю Хефнером.

Нагадаємо, "Манчестер Сіті" відхилив перехід Неймара в останній момент.