Відома українська хореографка та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова показала красуню, яку пам'ятає ще маленькою.

Вона часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 350 тисяч людей. На цей раз Ілона - знову подумки повернулася до танцювального шоу, щоб закрити простір, який міг бути зайнятий новим сезоном, який міг би вийти, якби не війна.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Ілона прийняла рішення, щонеділі показувати, як виглядали ефірні номери ще на стадії репетицій та постановки.

"Це тріо було особливим, у ньому брали участь мої дорогі друзі друзі! До речі, колись Францизько був суддею на проекті "Танцюють Всі", де ми познайомилися вперше, і коли ми проходили випробування його хореографією - я думала я помру ", - пише Гвоздьова у публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Танцівниця заявила, що завжди надихалася цим чоловіком і дуже нудьгує.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Обіймаю міцно! Вірю, що скоро творитимемо знову разом!", "Коли будуть "Танці з зірками"?", "Круто, виставляйте. Будемо чекати. Це був крутий танець", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала, як за нею бігали хвостиком: "Доросла дівчинка"

Як повідомляв "Знай.uа", легенда "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова віддубасила малу свого чоловіка ногами: "Була б у туфлях - залишилася б дірка"

Знай.uа писав, легенда "Танців зі зірками" Ілона Гвоздьова згадала, як відпалювала з Юрієм Ткачом з "Квартал 95": "Нестримний..."