Оля Полякова – відома українська виконавиця, її старша дочка Маша для свого віку не поступається матері популярності.

Дівчина в основному веде TikTok, заплющивши очі на соціальну мережу Instagram, при цьому публікуючи максимально суперечливі відео. Якось ми розповідали, що Маша вирішила відмовитися від навчання у Європі... якщо бути точніше – у Великій Британії. Причина проста – кохання. Через те, що її хлопець залишається в Україні, вона також вирішила залишитися на батьківщині.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Багато користувачів у коментарях заявили, що згодом дівчина шкодуватиме через ухвалене рішення. І на цьому скандальні відео не припиняються. Зараз Маша Полякова торкнулася інтимної теми у ролику.

— Хлопець: може спробуємо ззаду?

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Спочатку вона шокована почутим, проте подумавши...

— Я: повертайся!

Маша Полякова. Фото: скрин відео
Маша Полякова. Фото: скрин відео

"Мамина гордість", "18 вже є? Тому що це зробить йому поліція", "Звичайна, нормальна, гарна українська дівчина-підліток", "Може, ще маленька?", "Усі ті коментатори, які обсирають її, подивіться на дівчат її віку, тих, у яких батьки не відомі! А вона гарна та гарна дівчинка!", - пишуть користувачі у коментарях.

@mashapolyakova1

#viral

♬ original sound - Shout

Нагадаємо, дочка Олі Полякової Маша відмовилася від навчання в Європі через кохання: "Тепер жалкую"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова у прозорому ліфчику показала, де вона черпає сили під час війни в Україні: "Правду говорять"

Знай.ua писав, дочка Олі Полякової Маша після повернення в Україну показала справжній кайф: "Немає нічого кращого"