Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч людей.

Ілона Гвоздьова з чоловіком Іваном вирішили зареєструвати свій шлюб на небесах перед Богом, повінчавшись у церкві. Артистка показала зворушливі кадри з такої важливої ​​урочистості, на якій також була присутня їхня донька Рія в образі принцеси та маленький синочок Домінік.

Ілона Гвоздєва з чоловіком, фото з Instagram
Ілона Гвоздєва з чоловіком, фото з Instagram

Парочка наважилася на такий крок після 8 років шлюбу. Церемонія відбулася 9 вересня у Києві, у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі.

Танцівниця для такої важливої ​​події обрала чарівну сукню з мереживами бренду "Оксани Мухи" і виглядала неймовірно.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Люби мене сьогодні – завтра – о, яке пристрасне бажання бачити тебе – тебе-тебе, моє життя, душа моя, кохай мене як і раніше – не сумнівайся ніколи у вірності коханого тобою Л.Навіки твій, навіки моя, навіки ми наші", - процитувала артистка Джека Лондона.

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" згадала, як за нею бігали хвостиком: "Доросла дівчинка"

Як повідомляв Знай.ua, легенда "Танці зі зірками" Ілона Гвоздьова віддубасила малу свого чоловіка ногами: "Була б у туфлях - залишилася б дірка"

Також портал Знай.ua писав, що легенда "Танців зі зірками" Ілона Гвоздьова згадала, як запалювала з Юрієм Ткачем з "Квартал 95": "Нестримний..."