Всіми відомий боксер-легковаг Василь Ломаченко, який з початку війни себе не показував, періодично з'являється в Instagram, де за його життям стежать понад 2,1 мільйона людей.

Зараз він зробив це, щоб анонсувати новий поєдинок - він пройде зовсім скоро, 29 жовтня, у Нью-Йорку, на рингу спорткомплексу Madison Square Garden проти Джемейна Ортіса.

Василий Ломаченко, фото: Instagram
Василий Ломаченко, фото: Instagram

В останні рази його поява в Instagram лише погіршували до нього ставлення українців через скандальні висловлювання та дії. Адже нещодавно він показував митрополита Запорізького, котрий виправдовував вторгнення рашистів в Україну. Зараз екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях поділився думками щодо того, що очікує від поєдинку проти американця Ортіса.

"Хочу присвятити цей бій усьому моєму українському народу. Я гордо несу прапор щоразу, коли виходжу в ринг. Люблю цей спорт. Дуже радий повернутися. Моя мета – стати абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі", - каже Василь Ломаченко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Василий Ломаченко, фото: Instagram
Василий Ломаченко, фото: Instagram

"Якщо вийде з прапором Білгород-Дністровським, то "чемодан-вокзал-россия", "Вася, вперед за перемогою чемпіон, пояси на тебе чекають!", "Васильку не забудь попросити благословення у російського попа", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Василь Ломаченко "змився" у США після перемоги Усика, але "вата" з нього немає: "Всі всі зрозуміли у 2014"

Як повідомляв "Знай.ua", Василь Ломаченко не знайшов різниці, проти кого Україні воювати: "Р*гаю..."

Знай.ua писав, Василь Ломаченко через 170 днів війни все ще вірить любителям "російського світу": "Вбивство - гріх"