Аліна Паш - українська виконавиця, яка "втратила" можливість представляти батьківщину на пісенному конкурсі "Євробачення-2022" через скандал з незаконним відвідуванням Криму, після чого Kalush Orchestra здобули перемоги для нашої країни.

Зараз Аліна Паш продовжує ділитися публікаціями в Instagram, які стосуються заходу Burning Man, який щорічно проходить у пустелі Блек Рок, штат Невада. Дівчина заявила, що завжди була готова взяти в руки мікрофон і заспівати, доки була там.

Аліна Паш фото з Instagram
Аліна Паш фото з Instagram

"Це почуття допомогло мені 5 разів побувати на різних сценах, заспівати і запалювати з музикантами, яких я зустрічала посеред дня чи ночі. Відчуваю благословення, висловлюючи себе через музику, через цей чудовий обмін енергіями", - пише Аліна Паш.

Вона також заявила, що цього року на Burning Man було багато української тематики – від багатьох державних прапорів до інших елементів традиційної культури.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

"Аліна ви велика розумниця! У вас свій шлях, і ви його розумієте! Гордість", "Аліно, вогонь. Стільки образів просто бомбардних. А енергетика від тебе просто вибухова", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Паш опинилася в пустелі штату Невада в США з дивним головним убором на голові: "Збираюся виступати"

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Паш на мить "перетворилася" на собаку і закликала врятувати поранених тварин: "Вони дуже потребують

Знай.ua писав, Alina Pash підготувала нову пісню, щоб заспівати на фестивалі, де виступлять росіяни