Український співак Вадим Олійник у минулому був учасником дуету "ДіО.фільми" з Вовою Дантесом. У такому складі артисти навіть здобули перемогу на "Фабриці Зірок - 2", проте розпалися у 2015 році. Зараз він займається сольною кар'єрою, активно розвиває акаунт у соцмережі Instagram і має близько 70 тисяч підписників.

Вадим Олійник порадував слухачів новою зворушливою піснею про кохання під назвою "Половина". У тексті не згадується війна, хоч зараз практично всі зірки присвячують треки саме трагічним подіям в Україні.

Вадим Олійник, кадр із кліпу "Половина"
Вадим Олійник, кадр із кліпу "Половина"

"Пісня, як лірична сповідь справжньому коханню, яке пішло, але болісно не дає себе забути... Чуттєва любовна історія, яка так палко знайома кожному з нас, цей солодкий присмак ніжних почуттів, які довго зберігаються у серці та не проходять холодним "прощавай", - прокоментував прем'єру Вадим.

Співак повідомив, що надихнувся мрійливими людьми та опалим листям, а мелодія треку прийшла в його голову рік тому, восени. Також він зізнався, що тексти пише не сам, йому допомагає команда професіоналів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мене часто запитують, чи сам я пишу свої пісні. Звичайно ж ні. Саме ці талановиті люди допомогають мені творити, і ця пісня не стала винятком", - написав Олійник.

Раніше ми писали про те, що ексколега Дантеса Вадим Олійник повідомив про велике горе: "З дитинства боявся..."

Як повідомляв Знай.ua, Олійник похвалився гарячим тілом перед зустріччю з Пивоваровим та Казаніним з "Кварталу 95": "Вибачте, це не самолюбування"

Також портал Знай.ua писав, що Вадим Олійник вирвався на відпочинок і похвалився дивовижними краєвидами: "Вперше бачу море"