Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід, яка здобула бронзу на Олімпійських іграх 2020, після гучної перемоги почала активно розвивати свій профіль у Instagram, де за нею стежить майже 500 тисяч людей.

Дар'я Білодід зараз активно виступає на змаганнях у різних країнах та радує фанатів спортивними досягненнями. Цього разу юна красуня зупинилася в Іспанії, але, крім тренувань і боротьби на рингу, вона вирішила зробити неймовірну фотосесію.

Скріншот із Instagram, Дар'я Білодід
Скріншот із Instagram, Дар'я Білодід

Дзюдоїстка постала у шикарному образі. Найчастіше вона залишає волосся прямим, але для кадрів вирішила накрутити його на маленькі кучерики, результат вийшов приголомшливим. Також дівчина не забула про реквізит - червону троянду, яка є головним атрибутом шоу "Холостяк" та його жіночої версії.

"Цінуйте кожну мить 🌹", - написала дзюдоїстка.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Українці і навіть іноземці завалили Дар'ю Білодід компліментами, а дехто подумав, що вона схожа на нову "Холостячку". Красуня точно змогла б затьмарити Ксенію Мішину та Злату Огнєвіч.

Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/
Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/

Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/
Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/

Раніше ми писали про те, що найкрасивіша дзюдоїстка світу Дар'я Білодід зняла білизну для гарячих кадрів в Іспанії: "Вас можна перемогти?"

Як повідомляв Знай.ua, найкрасивіша дзюдоїстка світу Дар'я Білодід оголила спинку і показала, як може: "Не потіє?"

Також портал Знай.ua писав, що олімпійська чемпіонка Дар'я Білодід підкорила Ригу довгими ногами після перемоги на Кубку Європи: "Неймовірна"