Ентоні Джошуа сказали, що він має час до понеділка, щоб підписати контракти на бій, так сказав Тайсон Ф'юрі.

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

Циганський король все більше розчаровується в очікуванні. Він чекає, коли Джошуа візьметься за папір, а час наближається до запропонованої дати 3 грудня у Кардіффі. 34-річний чемпіон WBC у суперважкій вазі Ф'юрі та його команда відправили контракти Ей Джей минулої п'ятниці.

Він сказав: «Близько трьох тижнів тому я був оптимістично налаштований, але підписання контракту не повинно займати так багато часу. Ми все одно дізнаємося до понеділка, тому що, якщо це не буде зроблено до понеділка, я рухатимусь далі».

Тайсон Ф'юрі: скрін з відео
Тайсон Ф'юрі: скрін з відео

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ф'юрі сидів біля рингу на матчі Джо Джойса з Джозефом Паркером у Манчестері в суботу ввечері, коли він висунув вимогу.

Також ще не досягнуто згоди між BT Sport і потоковим каналом DAZN про те, як транслюватиметься плата за перегляд і розподілятиметься доходи. Ф'юрі підписав контракт із BT Sport, а 32-річний Джошуа нещодавно підписав контракт на 100 мільйонів доларів із DAZN.

Але Ф'юрі попередив Джошуа, що той має прийняти його умови, оскільки він дає колишньому чемпіону WBA, IBF та WBO шанс повернутися до топ-таблиці суперважкої ваги.

Олександр Усик та Ентоні Джошуа
Олександр Усик та Ентоні Джошуа

ЕйДжей також програв Енді Руїсу-молодшому в 2019 році, і Ф'юрі вважає, що його заклятий суперник має бути вдячний за таку можливість. Ф'юрі додав: «Я не чекаю на якогось хлопця, який програв три зі своїх останніх п'яти боїв. Йому пощастило, що я даю йому шанс здобути титул чемпіона світу, але я не проти кинути йому кістку, розумієте. Але я не хочу, щоб вони почали диктувати мені л*йно. Він запрошений гість на моїй вечірці. Мої правила. Отже, якщо ви хочете зіграти в цю гру, приходьте на бенкет і сідайте».

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Цього тижня Усік заявив, що Ф'юрі боїться битися з ним і женеться за боєм з Джошуа, щоб триматися від нього подалі. Але Ф'юрі завдав українцю удару у відповідь, сказавши: «Ми запропонували їм дату 17 грудня в Саудівській Аравії для безперечного чемпіонату світу в суперважкій вазі, і всі хотіли цю дату. Усик сказав, що він травмований і не буде готовий до наступного року, і тепер він каже, що я його боюся. Маленький л*йновий середньоваговик. Я проткну йому обличчя своїм кулаком».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Усік зізнався, чому завжди летить додому в Україну.

Нагадаємо, Майк Тайсон прикутий до інвалідного візка і не може говорити.