Олександр Усик, який у ніч проти 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок, вже давно перебуває в Україні.

Про це відомо завдяки великій кількості фотографій, які боксер виставляє в Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона людей.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Нині він дав невелике інтерв'ю, в якому відповів на безліч питань щодо України, війни, товаришів на фронті тощо.

— Чому завжди після завершення твого поєдинку, де б ти не боксував, Німеччина, Польща, США, Саудівська Аравія, наступного дня, максимум за 24 години – ти вже вдома? Чому не залишитися там, знаєш, як боксери, потусуватись, кудись сходити, відпочити?

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

— Додому хочеться, дома добре, дома сім'я, діти діти. Вдома ти отримуєш те, що наповнює тебе. Я колись їхав сюди на автомобілі, на своєму. Хочеться побути одному, із сім'єю конкретно.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

— Півроку – найважчі півроку нашої країни за весь час Незалежності. Ти повернувся, які ти зміни побачив у країні, у людях?

— Я бачу напругу. Досі триває війна. Але я бачу, як люди підтримують одне одного. Те, що об'єдналися, те, що допомагають одне одному, – це дуже добре. Мені не подобається, коли люди починають один одного засуджувати, хто зробив більше, а хто зробив менше. Це розділення йде.

Нагадаємо, Олександр Усик приїхав у "рідне місце", але до Криму ще далеко: "Приходиш і розчиняєшся"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик повернувся до Ворзеля, до будинку, який був окупований орками: тепер там прапор

Знай.uа писав, Ентоні Джошуа прийняв несподівану пропозицію Тайсона Фьюрі: Олександра Усика списали з рахунків?