Український борець греко-римського стилю, багаторазовий чемпіон світу та Європи та нинішній народний депутат Жан Беленюк вирішив зганьбити російського спортсмена, який підтримав війну, але чомусь особисто втік на Мальдіви, а не залишився захищати путіна та компанію.

Хлопець зробив це в Instagram Stories, показавши статтю про якогось Романа Власова. Спочатку Жан поділився новиною одного з українських ЗМІ, де йдеться про заборону виїзду за кордон для спортсменів, щоби ті не втекли.

"Ромко, давай з Мальдів повертайся! Порибалив, а тепер настав час на фронт! Ти ж "своїх не кидаєш", - пише Жан Беленюк у першій публікації.

Жан Беленюк, скріншот: Instagram Stories
Жан Беленюк, скріншот: Instagram Stories

На другий Stories Жан Беленюк показав статтю про цього дворазового переможця Олімпійських ігор, новосибірця Романа Власова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ті спортсмени, хто публічно підтримали цю війну, повинні показувати приклад як "батьківщину захищати", а не Мальдівами рибу ловити!", - додав депутат.

Жан Беленюк, скріншот: Instagram Stories
Жан Беленюк, скріншот: Instagram Stories

І насамкінець він запропонував вибрати - у кого з "машин" шансів перемогти більше. У HIMARS або у цього плачевного спортсмена, який, як і багато інших фанатик свого вождя, роблять все, щоб не стати гарматним м'ясом, на відміну від простих людей.

Жан Беленюк, скріншот: Instagram Stories
Жан Беленюк, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Жан Беленюк передав привіт гарячим матусям, не приховуючи любов до них: "Можливість..."

Як повідомляв "Знай.uа", Жан Беленюк згадав, як "заволодів" усім світом у минулому, поставивши нові цілі: "Перед головною битвою"

Знай.ua писав, Жан Беленюк з "Слуги народу" опустив усіх окупантів Росії з небес: "Мій Херсон вам в рот не влізе"