Ана Марія Маркович була названа «найкрасивішою футболісткою в світі». Проте хорватський нападник не змінить свої бутси на високі підбори на подіумі.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Страшна блондинка вже поєднує свою футбольну кар'єру з модельним бізнесом. Однак, незважаючи на вигідні угоди, які можуть бути укладені у модельному світі, Маркович прагне дотримуватися свого першого кохання, коли справа доходить до заробляння грошей – футболу.

Нападниця, яка грає за клуб Grasshopper у Цюріху та збірну Хорватії, нещодавно сказала, коли її запитали про перехід у модельний бізнес: «Я краще зароблю більше грошей тим, що я люблю – футболом».

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також німецьке видання 20min взяло інтерв'ю у зірки: «Мені сподобалися статті, в яких мене назвали найкрасивішою футболісткою чи однією з найкрасивіших, бо мені приємно чути, що я гарна. Але потім у газетах з'явилися статті, в яких мене називали найсексуальнішою футболісткою. Мені це не подобалося. У тому числі через мою родину. Але загалом усе було не так уже й погано».

Маркович народилася у Хорватії, але 22-річна дівчина переїхала до альпійської країни зі своєю родиною десять років тому. Окрім цього, Маркович вирішила представляти Хорватію на міжнародному рівні.

З того часу 22-річна дівчина припустила, що Лука Модріч є її футбольним кумиром, але вона моделює свій професійний спосіб життя на зразок Кріштіана Роналда.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Football Manager" спрогнозувала наступних 10 володарів "Золотого м'яча".

Нагадаємо, дружина Зінченка Влада Седан показала напівголі худі ніжки.